Δωρεάν Μεταφορικά από 50€ 210 8618434

5 εύκολοι τρόποι να «ψήσεις» τους φίλους σου να πάτε για μπάσκετ!

Όσοι έχουν όρεξη να αθληθούν, το κάνουν. Όσοι δεν έχουν όρεξη, έχουν δικαιολογίες. Μεγάλη αλήθεια…

Από το σχολείο μέχρι την κοπιαστική δουλειά και από τις οικογενειακές υποχρεώσεις μέχρι τις καιρικές συνθήκες, μέσα στα χρόνια η ζωή θα σου δώσει άπειρα «πιασίματα» ώστε να αποφύγεις τη γυμναστική και τα σπορ.

Και πες ότι τη βρίσκεις την όρεξη. Πώς θα πείσεις τους τεμπέληδες φίλους σου να πάτε π.χ. για μπάσκετ, όταν ενώ αρχικά λένε ότι είναι μέσα, στο τέλος την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια;

Ακολουθούν 5 εύκολοι και έξυπνοι τρόποι για να τους «ψήσεις» να σε ακολουθήσουν!

Φώναξέ τους να δείτε έναν αγώνα

Οι μεγαλύτεροι αθλητές ξεκίνησαν να παίζουν προσπαθώντας να μιμηθούν τους αστέρες που θαύμαζαν. Τα τρίποντα, τα καρφώματα, τα μπασίματα, τις «τάπες» και όλα αυτά που αφήνουν το κοινό με το στόμα ανοιχτό. Ένας δυνατός αγώνας NBA (ιδανικά με τον Αντετοκούμπο!), μπορεί να δώσει το τέλειο κίνητρο για το ξεκίνημα.

Εξήγησέ τους τι προσφέρει το άθλημα

Η βελτίωση της φυσικής κατάστασης εξυπακούεται - το μπάσκετ είναι ένας καλός τρόπος να χάσεις κιλά, να δυναμώσεις, να ξεπιαστείς κλπ. Να συμπληρώσουμε όμως ότι συμβάλει καθοριστικά στην εκτόνωση μετά από μια κουραστική εβδομάδα, ενώ σε βοηθάει επίσης να αυτοσυγκεντρώνεσαι και να σκέφτεσαι γρήγορα.

Ξεκίνα τις «απειλές»

Παρ’ ότι η χαρά του παιχνιδιού είναι μακράν πιο ουσιαστική από τη χαρά της νίκης, έχει πάντα την πλάκα του το να βλέπεις το παιχνίδι ανταγωνιστικά. Μεταξύ φίλων και συναδέλφων, τα πειράγματα του τύπου «θα σας διαλύσουμε», «θα σας αλλάξουμε τα φώτα» κλπ, κάνουν πιο fun την όλη εμπειρία.

Θύμισέ τους ότι οι μπασκετμπολίστες έχουν τις ωραιότερες γυναίκες

Λίγο είναι;

Κάνε τους δώρο κάτι που να σχετίζεται με το μπάσκετ!

Ένα ειδικό αθλητικό παπούτσι που μειώνει τους κραδασμούς και σε βοηθάει να πηδάς ψηλά, είναι μια καλή αρχή. Πέραν αυτού, μια μπάλα του μπάσκετ, μια κατάλληλη κάλτσα και μια σωστή φόρμα, μπορούν να λειτουργήσουν ως αφορμές για να ξεκινήσει κάποιος το παιχνίδι.

Βρες μια τεράστια ποικιλία σε ρούχα και αξεσουάρ για μπάσκετ εδώ: