Δωρεάν Μεταφορικά από 50€ 210 8618434

ΤΡΟΠΟΙ & ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παράδοση για προϊόντα που είναι Άμεσα Διαθέσιμα

Τα προϊόντα αυτά παραδίδονται στην μεταφορική σε 1-2 εργάσιμες . Αν μας καλέσετε μέχρι τις 14:00 τηλεφωνικώς στο 210-8618434 επεξεργαζόμαστε και αποστέλλουμε την ίδια μέρα την παραγγελία σας. Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικώς λόγω του ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας επεξεργάζεται σε 1-2 μέρες.
Από την μέρα της αποστολής της παραγγελίας σας, υπολογίστε να παραλάβετε σε 1-3 εργάσιμες ανάλογα την περιοχή σας αλλά και τον φόρτο εργασίας της μεταφορικής εταιρίας.
Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω απεργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ή εάν η επιθυμητή τοποθεσία είναι απομονωμένη.

Παράδοση για προϊόντα που είναι Διαθέσιμα Κατόπιν Παραγγελίας

Τα προϊόντα αυτά παραδίδονται στην μεταφορική σε 4-10 εργάσιμες από την μέρα της παραγγελίας. Στην σελίδα του προϊόντος αναφέρεται δεξιά σε πλαίσιο αν ένα προϊόν υπάγεται σε αυτή την κατηγορία. Σε περιπτώσεις που το βάρος τους υπερβαίνει το κανονικό (3 kg και κάτω) και η πρόσβαση στο επιθυμητό μέρος παράδοσης είναι δύσκολή (δυσπρόσιτες ή νησιωτικές ) το κόστος μεταφορικών μπορεί να αυξηθεί. Μετά την επιτυχημένη υποβολή της παραγγελίας σας, σε περίπτωση που το προϊόν που έχετε παραγγείλει είναι υπέρβαρο θα επικοινωνούμε μαζί σας.
Από την μέρα της αποστολής της παραγγελίας σας, υπολογίστε να παραλάβετε σε 1-3 εργάσιμες ανάλογα την περιοχή σας αλλά και τον φόρτο εργασίας της μεταφορικής εταιρίας.
Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω απεργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ή εάν η επιθυμητή τοποθεσία είναι απομονωμένη.

Χρόνος & Κόστος Παράδοσης

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. H εταιρεία Delikaris Sport συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρίες οι οποίες αναλαμβάνουν να παραδώσουν τα προϊόντα σας το συντομότερο δυνατό.

Για παραγγελίες άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.  Για παραγγελίες κάτω από 50€ η χρέωση είναι 3€. Η αντικαταβολή σε κάθε περίπτωση χρεώνετε με 2€.

Σε περιπτώσεις που το βάρος του δέματος υπερβαίνει το κανονικό (3 kg και κάτω) και η πρόσβαση στο επιθυμητό μέρος παράδοσης είναι δύσκολή (δυσπρόσιτες ή νησιωτικές ) το κόστος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί.Μετά την επιτυχημένη υποβολή της παραγγελίας σας, σε περίπτωση που το προϊόν που έχετε παραγγείλει είναι υπέρβαρο θα επικοινωνούμε μαζί σας.

Παραλαβή Προϊόντος

Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει αλλά δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει το δέμα τότε ο διανομέας θα αφήσει ένα σημείωμα που θα σας προτρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία και ταυτόχρονα θα λάβετε SMS στο κινητό που έχετε δηλώσει. Αν δεν υπάρξει επικοινωνία από την μεριά σας μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες το δέμα επιστρέφει στο κατάστημα μας.

Σας προτείνουμε για να αποφευχθεί η παραπάνω κατάσταση να επιλέγεται διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα (π.χ. εργασιακός χώρος).

Παραλαβή Από το Κατάστημα

Αν έχετε την δυνατότητα μπορείτε να παραλάβετε από το φυσικό μας κατάστημα -> Αχαρνών 216, Κ. Πατήσια.
Το ωράριο του καταστήματος φαίνεται στην αρχική σελίδα κάτω αριστερά.
Οι τρόποι παραλαβής από το φυσικό μας κατάστημα είναι δύο.

  1.  Τηλεφωνική Κράτηση. Θα πρέπει να μας καλέσετε τηλεφωνικά, να επιβεβαιώσουμε με το τμήμα αποθήκης την διαθεσιμότητα και να κρατήσουμε το προιόν ώστε να περάσετε. Η διαδικασία της επιβεβαίωσης γίνεται άμεσα. Στην περίπτωση επιλογής αυτού του τρόπου παραλαβής θα πρέπει να μας καλείται ΜΟΝΟ την μέρα που θέλετε να περάσετε. Η τηλεφωνική κράτηση είναι για παραλαβή ΜΟΝΟ την ίδια μέρα. Αν δεν περάσετε από το κατάστημα την ίδια μέρα η κράτησή σας ακυρώνεται.
  2. Ηλεκτρονική Παραγγελία με την Επιλογή Παραλαβή από το κάστημα. Μετά την υποβολή της παραγγελίας σας αναμένεται να λάβετε σχετικό mail όπου θα σας επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για να παραλαβεί και μπορείτε να περάσετε.  Η ηλεκρονική παραγγελία με την επιλογή Παραλαβή από το Κατάστημα παραμένει δεσμευμένη στο κατάστημα μέχρι 5 μέρες. Αν δεν περάσετε από το κατάστημα στις επόμενες 5 μέρες η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.

Να τονίσουμε εδώ ότι ούτε η τηλεφωνική κράτηση ούτε η ηλεκτρονική παραγγελία με την επιλογή της παραλαβής από το κάταστημα είναι δεσμευτική. Όταν περάσετε από το κατάστημα αν δείτε ότι δεν σας ικανοποιεί το προιόν που έχετε επιλέξει ακυρώνουμε την παραγγελία.

  • Οι τιμές στο Φυσικό κατάστημα δεν είναι ίδιες με αυτές στο E-Shop. Γι'αυτο τον λόγο σας προτείνουμε πριν περάσετε από το κατάστημα να έχετε ακολουθήσει ένας από τους 2 παραπάνω τρόπους.
  • Σχεδόν όλα τα προιόντα που βλέπεται στο Site υπάρχουν στο φυσικό κατάστημα. Προτείνουμε βέβαια για την εξοικονόμηση χρόνου αναμονής και για να είστε καλυμμένοι πριν περάσετε να έχετε επιβεβαιώσει την διαθεσιμότητα κάνοντας κράτηση ή ηλεκτρονική παραγγελία.