Δωρεάν Μεταφορικά από 50€ 210 8618434

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει είτε επειδή δεν σας κάνει το νούμερο είτε επειδή αλλάξατε γνώμη.

  • Κατά την διαδικασία της αλλαγής επιβαρυνόμαστε τα έξοδα επιστροφής, ενώ εσείς τα έξοδα επαναποστολής που είναι 5€.
  • Κατά την διαδικασία της επιστροφής χρημάτων σας επιστρέφουμε την αξία του προϊόντος ή προϊόντων που έχετε παραγγείλει μείον τα μεταφορικά της αποστολής  και επιστροφής. Η επιστροφή χρήματων γίνεται σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δώσετε σε 10 - 15 εργάσιμες ημέρες.

Για να αποφύγετε την πιθανότητα λάθους παραγγελίας σας προτείνουμε να συμβουλευθείτε το Μεγεθολόγιο μας ή να μας καλέσετε.

Για την διαδικασία της αλλαγής πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Μας καλείτε τηλεφωνικώς πριν την αποστολή όπου μας ενημερώνεται για το προιόν που έχετε καταλήξει.
  • Στέλνετε το δέμα ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ πίσω σε εμάς ΜΟΝΟ με την Speedex. Συγκεκριμένα καλείται στο 2103407000 και τους αναφέρεται ότι θέλετε να κάνετε μια αποστολή με χρέωση παραλάπτη στον κωδικό 151864.

Αυτό ήταν!!! Από εκεί και πέρα δρομολογούμε εμείς την διαδικασία.

Για την διαδικασία της επιστροφής πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Μας καλείτε τηλεφωνικά όπου μας ενημερώνετε ότι θέλετε επιστροφή χρημάτων
  • Στέλνετε το δέμα ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ πίσω σε εμάς ΜΟΝΟ με την Speedex. Συγκεκριμένα καλείται στο 2103407000 και τους αναφέρεται ότι θέλετε να κάνετε μια αποστολή με χρέωση παραλάπτη στον κωδικό 151864.
  • Μέσα στο δέμα μαζί με την απόδειξη επισυνάπτεται και το IBAN που θέλετε να γίνει η επιστροφή, την τράπεζα που αντιστοιχεί καθώς και το Όνομα του Δικαιούχου. Αν έχετε πληρώσει με Πιστωτική - Χρεωστική Κάρτα ή Paypal δεν χρειάζεται να μας στείλετε κάποιο IBAN αφού η επιστροφή δρομολογείται με τον εκάστωτε τρόπο πλρωμής της αρχικής σας παραγγελίας.

Να τονίσουμε εδώ ότι η επιστροφή των χρημάτων γίνεται ΜΟΝΟ με τον παραπάνω τρόπο. Δεν είναι εφικτό να περάσετε από το φυσικό κατάστημα για την επιστροφή των χρημάτων σας.

Για να έχετε το δικαίωμα αλλαγής - επιστροφής  ενός προϊόντος πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο οι παρακάτω όροι:

  • Μας ενημερώνετε τηλεφωνικώς άμεσα σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή - επιστροφή. Η επικοινωνία μαζί μας δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης.
  • Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με αυτή που σας τα παραδώσαμε χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.
  • Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία (πχ κουτί παπουτσιών) που συνοδεύει αυτό.

Αν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα επιστροφής - αλλαγής σας.

Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες προϊόντων τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους υγιεινής ( π.χ εσώρουχα , μαγιό κολυμβητικά, γυαλάκια + σκουφάκια κολύμβησης, κάλτσες αν έχουν ανοιχθεί από την συσκευασία τους)

Τέλος όσο αφορά τα Ελλαττωματικά Προϊόντα προτείνουμε κατά την παραλαβή να ελέγξετε το προϊόν αν έχει κάποιο εμφανές ελάττωμα - αστοχία υλικού. Στην συνέχεια φορέστε το προϊόν μέσα στο σπίτι και σιγουρευτείτε ότι όλα είναι εντάξει. Σε περίπτωση ωστόσο που το φορέσετε και το πρόβλημα προκύψει μεταγενέστερα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεχόμαστε αιτήματα επιστροφών για ελαττωματικά προϊόν για διάστημα 3 μηνών από την αγορά σας. Η διαδικασία που ακολουθείτε είναι η εξής:

1) Στέλνετε στο mail μας [email protected] 3-4 φωτογραφίες του προϊόντος εξηγώντας που εντοπίζετε το πρόβλημα. 
2) Αναμένετε γραπτή απάντηση από την μεριά μας εντός 5 εργάσιμων ημερών για το αν το αίτημα σας μπορεί να προχωρήσει.
3) Στέλνετε πίσω το προϊόν με Speedex και χρέωση δικιά μας για να το ελέγξουμε και από κοντά περαιτέρω. Κατά την παραλαβή του υπάρχει το ενδεχόμενο το αίτημα σας να εγκριθεί ή να απορριφθεί αν κριθεί ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την χρήση και όχι ότι ήταν ελλαττωματικό. Η συγκεκριμένη διαδικασία αξιολόγησης διαρκεί έως 10 εργάσιμες. 
4) Αν εγκριθεί τελικά η επιστροφή του ελαττωματικού σας προϊόντος μπορούμε είτε να σας στείλουμε το ίδιο προϊόν είτε να επιλέξετε κάποιο άλλο. Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές χρημάτων. Αν το αίτημα σας δεν εγκριθεί σας αποστέλλουμε πίσω το προϊόν σε εσάς. 

Σημείωση: Αναφορικά με τα προϊόντα της adidas θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν δεχόμαστε αιτήματα για επιστροφές λόγω ελαττώματος καθώς δεν γίνονται δεκτές καθόλου επιστροφές από την  ίδια την adidas.

Επιστροφές Προϊόντων Με Box Now

Μπορείτε να στείλετε το προϊον σας μέσω της Box Now.

Η επιστροφή είναι δυνατή για οποιαδήποτε παραγγελία, ανεξαρτήτως τρόπου αποστολής. Είτε παραλάβατε την αρχική σας παραγγελία με courier, είτε με την υπηρεσία Box Now, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Box Now ώστε να ολοκληρώσετε την αποστολή προς εμάς από την κοντινότερη θυρίδα σας.

Απλά πατήστε το παρακάτω κουμπί για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής.

 

Έναρξη επιστροφής με Box Now