Δωρεάν Μεταφορικά από 50€ 210 8618434

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Παραλαβή Από το Κατάστημα

Αν έχετε την δυνατότητα μπορείτε να παραλάβετε από το φυσικό μας κατάστημα -> Αχαρνών 216, Κ. Πατήσια.
Το ωράριο του καταστήματος φαίνεται στην αρχική σελίδα κάτω αριστερά.
Οι τρόποι παραλαβής από το φυσικό μας κατάστημα είναι δύο.

  1.  Τηλεφωνική Κράτηση. Θα πρέπει να μας καλέσετε τηλεφωνικά, να επιβεβαιώσουμε με το τμήμα αποθήκης την διαθεσιμότητα και να κρατήσουμε το προιόν ώστε να περάσετε. Η διαδικασία της επιβεβαίωσης γίνεται άμεσα. Στην περίπτωση επιλογής αυτού του τρόπου παραλαβής θα πρέπει να μας καλείται ΜΟΝΟ την μέρα που θέλετε να περάσετε. Η τηλεφωνική κράτηση είναι για παραλαβή ΜΟΝΟ την ίδια μέρα. Αν δεν περάσετε από το κατάστημα την ίδια μέρα η κράτησή σας ακυρώνεται.
  2. Ηλεκτρονική Παραγγελία με την Επιλογή Παραλαβή από το κάστημα. Μετά την υποβολή της παραγγελίας σας αναμένεται να λάβετε σχετικό mail όπου θα σας επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για να παραλάβει και μπορείτε να περάσετε.  Η ηλεκτρονική παραγγελία με την επιλογή Παραλαβή από το Κατάστημα παραμένει δεσμευμένη στο κατάστημα μέχρι 5 μέρες. Αν δεν περάσετε από το κατάστημα στις επόμενες 5 μέρες η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.

Να τονίσουμε εδώ ότι ούτε η τηλεφωνική κράτηση ούτε η ηλεκτρονική παραγγελία με την επιλογή της παραλαβής από το κατάστημα είναι δεσμευτική. Όταν περάσετε από το κατάστημα αν δείτε ότι δεν σας ικανοποιεί το προιόν που έχετε επιλέξει ακυρώνουμε την παραγγελία.

  • Οι τιμές στο Φυσικό κατάστημα δεν είναι ίδιες με αυτές στο E-Shop. Γι'αυτο τον λόγο σας προτείνουμε πριν περάσετε από το κατάστημα να έχετε ακολουθήσει ένας από τους 2 παραπάνω τρόπους.
  • Σχεδόν όλα τα προιόντα που βλέπεται στο Site υπάρχουν στο φυσικό κατάστημα. Προτείνουμε βέβαια για την εξοικονόμηση χρόνου αναμονής και για να είστε καλυμμένοι πριν περάσετε να έχετε επιβεβαιώσει την διαθεσιμότητα κάνοντας κράτηση ή ηλεκτρονική παραγγελία.