Δωρεάν Μεταφορικά από 50€ 210 8618434

4 λάθη που κάνουμε όταν αγοράζουμε Αθλητικά Παπούτσια

Πάμε στοίχημα ότι και εσύ που διαβάζεις το συγκεκριμένο άρθρο έχεις υποπέσει σε ένα από τα παρακάτω λάθη. Συνέχισε την ανάγνωση για να το διαπιστώσεις.

Λάθος #1: Μην αγοράζετε Αθλητικά Παπούτσια ή Sneakers που σας αρέσουν μόνο εμφανισιακά! Επικεντρώσου στην φόρμα του Αθλητικού Παπουτσιού και την αίσθηση που σου προσδίδει όταν το φοράς. Το να βεβαιωθείς ότι έχει την σωστή εφαρμογή στο πόδι σου είναι πρωταρχικής σημασίας. Μπορεί ένα παπούτσι να σας αρέσει εμφανισιακά αλλά πιστέψτε μας αν σας ενοχλεί όταν το φοράτε, θα το αποφεύγετε συνέχεια.

Λάθος #2: Μην αγοράζετε στενά Αθλητικά Παπούτσια ή Sneakers. Το πόδι σου όσο μεγαλώνεις αλλάζει. Στα 18 σου μπορεί να φορούσες νούμερο 42 ενώ στα 30 σου νούμερο 43. Οι περισσότεροι τείνουν να επιλέγουν πάντα το ίδιο νούμερο μη θέλοντας να καταλάβουν ότι το πόδι του μεγάλωσε. Αυτό παρατηρείτε σε μεγαλύτερο βαθμό στις γυναίκες όπου πολλές δεν θέλουν να επιλέξουν ένα μεγαλύτερο Γυναικείο Αθλητικό Παπούτσι ή Sneaker καθώς θεωρούν ότι δεν θα τις κολακεύει τόσο. Ως αποτελέσματα δημιουργούνται μόνιμες παραμορφώσεις στα πόδια τους λόγω των στενών παπουτσιών.

Λάθος #3: Ψωνίζετε τη λάθος ώρα της ημέρας.  Αν αγοράσεις ή δοκιμάσεις τα παπούτσια το πρωί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξεις στο λάθος νούμερο. Δοκίμασε τα νέα σου παπούτσια το βράδυ, καθώς τα πόδια πρήζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας

Λάθος #4: Αγοράζετε παπούτσια υποθέτοντας το νούμερό σας. Πολλοί πέφτουν στην παγίδα ότι ένα μέγεθος είναι ένα μέγεθος. Ένα νούμερο 42 σε ένα Nike θα είναι το ίδιο με ένα 42 σε ένα New Balance. Τα μεγέθη όμως διαφέρουν ανά Brand! Ακόμα και σε Αθλητικό Παπούτσι του ίδιου Brand μπορείτε να θέλετε άλλο νούμερο. Μην είστε ποτέ 100% σίγουρο ότι ξέρετε το νούμερο σας, πάντα να δοκιμάζετε τα καινούργια σας Αθλητικά Παπούτσια.