Δωρεάν Mεταφορικά
2108618434
Αντικαταβολή κατά την παραλαβή
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Χάρτης
  • Όροι χρήσης
  • Συχνές ερωτήσεις
delikaris Πάντα στην κορυφή! Το όνομα ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ μπορεί να σας θυμίζει κάτι ιδίως σε εσάς που αγαπάτε το ποδόσφαιρο. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ένας από τους μεγαλύτερους έλληνες ποδοσφαιριστές αποτελεί ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ μας πρόσωπο και έναν από τους κυριότερους λόγους ύπαρξης του καταστήματος. Ο ξάδερφος μας Γιώργος έμελε να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο με συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο θρύλος της εποχής το μεγάλο 10 του Ποδοσφαίρου μας έκανε να αγαπήσουμε τον αθλητισμό και να δημιουργήσουμε στην συνέχεια το δικό μας ιδιόκτητο αθλητικό πολυχώρο.
Το e-shop
Οι σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες μας οδήγησαν στην δημιουργία του δικού μας ηλεκτρονικού καταστήματος. Με αυτόν τον τρόπο ευελπιστούμε να μην χάσουμε ποτέ την επαφή μαζί σας αλλά και με τον αθλητισμό που τόσο αγαπάμε. Χαρακτηριστικά όπως σεβασμός, αξιοπιστία, ποιότητα αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αρχές μας. Πλοηγηθείτε λοιπόν με ασφάλεια στο πιο μοντέρνο και εξελιγμένο αθλητικό κατάστημα στην ΕΛΛΑΔΑ πραγματοποιώντας με ασφάλεια τις αγορές σας. Την εμπιστοσύνη και αγάπη που μας έχετε χαρίσει να είστε σίγουροι ότι ποτέ δεν πρόκειται να την προδώσουμε.
eshop shadow
katastima
katastima
katastima
katastima
katastima
shadow
Το κατάστημα
Το κατάστημα μας ασχολείται με το χώρο του αθλητισμού εδώ και 25 χρόνια. Μέσα από την τεράστια γκάμα που διαθέτουμε μπορείτε να βρείτε τις πιο γνωστές αθλητικές εταιρίες (Nike, Adidas, Converse κ.λ.π.) στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Τα θεμέλια που μαζί χτίσαμε τόσα χρόνια είναι τόσο γερά που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τα σπάσει. Μην διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή γιατί όπως μας μύησε στον αθλητισμό ο ξάδερφος μας Γιώργος έτσι και εμείς με την σειρά μας θέλουμε να κάνουμε το ίδιο.